Яблонски се "похвали": Играх със скъсана обувка, но това ми донесе късмет


Яблонски се "похвали": Играх със скъсана обувка, но това ми донесе късмет

1064 0

Защитникът на Левски Давид Яблонски направи доста интересно изказване в профила си в социалната мрежа "Facebook". Чешкият футболист разказа историята как часове преди началото на мача е видял, че едната му обувка е скъсана и тъй като не е имал време да си купи нови, е залепил бутонката си със секундно лепило.

Централният бранител разкрива още как всички в съблекалнята са му се подигравали, но в крайна сметка именно той открива резултата за победата с 2:0 над Дунав вчера.

„Бих искал да споделя с вас това, което ми се случи вчера. Като футболист в работата си и като всеки, който играе футбол, имам нужда от наистина подходящи обувки. Но номерацията ми наистина е голяма и имам проблем с намирането на подходящи обувки както в Чехия, така и в България. Преди всеки мач се моля да ми издържат бутонките и вчера преди мача виждам, че върха на едната обувка просто е за отписване. След няколко часа е мачът, никой няма същия размер като моя, нямам и време да намеря нови, какво да правя?!

Единственото, което ми хрумна, е да залепя върха на обувката със секундно лепило, което си нося в случай на нужда. Момчетата в съблекалнята ми се смяха и казаха, че това просто няма да издържи. През целия мач се молех да не са познали, а накрая... Залепената обувка ми донесе щастие.

Сега обаче бързо трябва да намеря нови обувки и се надявам, че късметът ми ще продължи и по-нататък и не е само в скъсаната ми, залепена обувка, която след мача вече е в толкова лошо състояние, че едва ли би издържала и крачка. Благодаря на всички за подкрепата. Само Левски!", написа Яблонски във "Facebook".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички