Първо сериозно изпитание пред Делио Роси и Левски


Първо сериозно изпитание пред Делио Роси и Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1060 0

Левски посреща отбора на Ботев Пловдив в първи мач от пролетния дял в Първа лига. Срещата е от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов", а очакванията за "сините" са големи.

Делио Роси се сдоби със 7 нови попълнения и се спази традицията за мащабна селекция на "Герена". Пет от тях попаднаха в групата - Аймен Белаид, Станислав Костов, Паулиньо, Нашименто и Фегейредо, а Ривалдиньо и Хали Тиам все още не са готови за игра. 

Това е първият сериозен тест пред Левски, като всичко друго освен победа не би се приело добре от феновете. Преди седмица бе представен официално новия отбор, като на стадиона имаше над 1000 души, въпреки лошото време. Днес също се очаква да има немалко хора. Статистиката е на страната на столичани, а в края на миналата година влязоха в серия от 6 поредни мача без загуба. 

Пловдивчани завършиха есенния полусезон с 12 поредни мача без загуба. Прекалено многото равенства, които обаче отборът натрупа го пратиха на петата позиция. Отборът на Ботев със сигурност няма да се даде лесно и ще търси позитивен резултат. В тима на Киров няма кадрови проблеми преди днешния сблъсък.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички