Първият съперник на Левски в шампионата се закани да му вземе точки


Първият съперник на Левски в шампионата се закани да му вземе точки
Снимка: Оф. сайт на Левски

5243 0

Левски започна отлично сезона с успех над Ружомберок в Словакия в първа среща от Лига Европа, но в българския футбол още първият съперник на "сините" се закани да му вземе точки. Дунав ще се опита да открадне нещо от 26-кратните шампиони въпреки летящия им старт.

"Ще играем срещу един от най-добрите отбори в България. Целта е да вземем точки, за нас друга алтернатива няма", каза Людмил Киров преди старта на новия сезон, а освен това потвърди, че Самир Аясс е готов за битката в Русе.

"Готови сме за старта на първенството. Надявам се, че ще сме по-добри от миналата година. Свършихме много добра работа досега", сподели още наставникът.

До момента новите попълнения са Винченцо Ангелов, Генади Ганев, Ивайло Лазаров, Иван Селеменев, Михаил Милчев, Самир Аясс, Сандро Семедо, Стефан Христов, Фернандо Кавалканте и Кристиан Върбанов.

"Това е групата, с която разполагаме, но да не забравяме, че трансферният прозорец още е отворен. Имаме нужда от още един-двама футболисти - крайни защитници или полузащитници, които да вдигнат още малко нивото, но няма да бързаме", завърши кза Киров. Междувременно въпреки успеха Петър Хубчев има притеснения за състава на Левски (подробности вижте в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички