Прохазка разкри вървят ли преговори за нов договор с Левски


Прохазка разкри вървят ли преговори за нов договор с Левски
Снимка: БГНЕС

2686 0

Една от водещите фигури в състава на Левски - Роман Прохазка, разкри, че скоро не е имал разговори с ръководството за подновяването на договора му и че нищо не е сигурно. "Засега не съм подписал договор, не съм говорил скоро с ръководството, така че ще видим", заяви Прохазка.

"Сините" победиха днес Верея с 2:0 и взеха първи 3 точки от плейофите в първенството. "Днес изиграхме горе-долу добър мач, имахме доста положения и бихме напълно заслужено. Трябваше да вкараме поне три гола преди почивката, но изпуснахме. Имаше мачове, в които не създавахме никакви положения, така че това е добре", заяви словакът пред Diema Sport. 

"Доволен съм от играта си, особено че не направих грешка в средата, където се чувствам най-добре. Не знам дали няма да ме ползват отдясно, но винаги съм казвал, че се чувствам най-добре като вътрешен халф".

Прохазка коментира и предстоящия реванш на полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА в сряда. "Видяхте как ЦСКА ни вкараха два бързи гола в предния мач, така че нищо не е решено. Трябва да влезем максимално концентрирани и да се подготвим добре за този мач, без д се отпускаме".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички