Прохазка: Засега не съм получил предложение за нов договор


Прохазка: Засега не съм получил предложение за нов договор

833 0

Един от основните играчи на Левски Роман Прохазка заяви, че иска да спечели трофей със "сините" и определи, че отборът има сериозни шансове за това през този сезон. 

"Аз лично имам единствена цел - да вдигна трофей с Левски. Мисля, че тази година имаме шанс за това и ще направим всичко възможно, за да зарадваме не само нас, но и много, много хора. По принцип не обичам да обещавам, още повече че не зависи само от мен. Но ще се борим и за титлата, и за купата, докато имаме шансове. Мога да кажа, че всички се надяваме да вземем поне един трофей през този сезон", каза Прохазка, който отговаря на феновете на клуба.

28-годишният полузащитник има контракт със "сините" до края на сезона, но на този етап не е водил преговори за продължаването му. "Засега не съм получил предложение за нов договор и затова не мога да кажа дали ще оставам, или ще си тръгвам. Има време. Всичко е въпрос на разговори. Не бих приел оферта от друг български клуб. Четири години съм в Левски и не искам да играя на друго място в България".

Както и колегите му в отбора, така и той заяви, че в момента Делио Роси набляга на тактиката. "Делио Роси е голям специалист. Има богат опит. Сега тренираме повече тактика, отколкото при предишните треньори. Смятам, че се подобряваме в това отношение. Имаме и добра физическа подготовка. Радвам се, че работим с такъв треньор".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички