Предлагат на Левски половин отбор скандалджии


Предлагат на Левски половин отбор скандалджии
Снимка: БГНЕС

2450 0

Българските мениджъри не спират да предлагат играчи на Левски. Един от тях дори се опитва да докара на "Герена" цял отбор, пише "Меридиан мач". Треньорът Георги Дерменджиев е получил от него сериозен списък с футболисти. Интересното при тях обаче е, че нито един няма записан официален мач от началото на годината.

Импресариото обяснил, че причината не е в качествата на играчите, а в това, че били по-буйни глави и не се разбирали с треньорите. Иначе били с отлични качества и можели да вдигнат класата на Левски, като в същото време излязат доста евтино. На "Герена" обаче са се заели да проверят нещата.

Според запознати "сините" едва ли ще се възползват от тази промоция. Дерменджиев бе категоричен, че няма да вземе нито един футболист, който не е наблюдавал поне веднъж на живо. А това няма как да се случи с въпросните играчи, тъй като те и в момента гледат срещите на своите отбори от скамейката.

Освен това в Левски смятат през лятото да привличат основно български футболисти. Политиката на "сините" започна да се копира и от ЦСКА, така че се очаква сериозно наддаване между двата клуба за няколко имена на пазара. "Сините" са харесали вратар от конкурент в Първа лига. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички