Потенциалните съперниците на Левски за Лига Европа


Потенциалните съперниците на Левски за Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

1768 0

Ясни са потенциалните съперници на Левски в първия квалификационен кръг на Лига Европа. 26-кратните шампиони на България са сред поставените отбори на жребия в сряда, който започва на 20 юни в 14:00 часа в Нион. 

 В сряда Левски ще разбере и името на евентуалния си съперник във втория предварителен кръг, ако преодолее първия си съперник. Мачовете са на 12-и 19-и юли.

"Сините" могат да се паднат срещу шест отбора, които са от Грузия, Лихтенщайн, Естония и Армения, както и два евентуални съперника в сблъсъци между тимове от Уелс или Литва и Андора или Малта.

Чикура Сашкере (Грузия), Вадуц (Лихтенщайн), Нарва Транс (Естония), Друидс (Уелс) или Тракай (Литва), Гандзасар-Капан (Армения), както Сант Джулия от Андора или Гзира Юнайтед от Малта. "Сините" са играли с последните си два противника. Срещу андорците след последната си титла през 2009 година, а през зимата играха контрола с малтийците, когато тимът се подготвяше на лагер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички