Португалците пред дебют за Левски


Португалците пред дебют за Левски
Снимка: БГНЕС

1174 0

Новите португалски футболисти на Левски - Филипе Нашименто и Афонсо Фигейредо веднага се включиха в тренировките на тима. Двамата са водили подготовка с бившите си вече клубове - Динамо (Букурещ) и Рен и са в сравнително добро физическо състояние, пише "Тема Спорт".

Нашименто и Фигейредо вчера се включиха пълноценно в сутрешната тренировка на "сините". Халфът и левият защитник участваха наравно с колегите си в тактическите упражнения с топка.

Двамата най-вероятно ще дебютират за новия си клуб днес, когато Левски се изправя срещу втородивизионния австрийски Флоридсдорфер. Единствено Ривалдиньо все още не е готов да тренира на пълни обороти.

Контузията на офанзивния играч на Левски Антонио Вутов не е сериозна и той вчера тренира наравно със своите съотборници. Юношата на "сините" получи удар в глезена на вчерашното занимание и напусна терена.

Нелуц Рошу също се подготвяше на пълни обороти днес. Румънецът бе ударен от свой съотборник по време на двустранната игра снощи. След края на тренировката той сложи лед на мястото на удара.

Очаква се и двамата да нямат проблеми и да играят срещу Флоридсдорфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички