Появи се име за новия нападател в Левски, идва след мачовете с Ружомберок?


Появи се име за новия нападател в Левски, идва след мачовете с Ружомберок?
Снимка: Официален сайт на Левски

7299 0

Разкриха кой е един от фаворитите на Левски за нов нападател, какъвто стана нужно да бъде привлечен след контузията на Дени Алар. Според "Тема Спорт" това е играчът на Астана Рангело Янга, който бе желан от "сините" и в края на миналата година.

Холандецът, който е национал на Кюрасао, трябва да пристигне на "Герена", но след мачовете на тима в Лига Европа. Янга бе включен в групата на казахстанския клуб за първите два мача в предварителните кръгове на Лига Европа. Бившият тим на Станимир Стоилов ще мери сили с румънския Клуж. След първия предварителен кръг на турнира клубовете могат да картотекират футболисти за следващия кръг, ако се класират.

Според слуховете холандецът е чакан да пристигне в София в близките дни. Янга вдигна много цената си по времето на Станимир Стоилов и мачовете на Астана в Шампионска лига и Лига Европа. Тогава казахстанците отказаха не една и две седемцифрени оферти за Кабананга.

Цената на нападателя е около 500 хиляди евро. Става въпрос за директно купуване, а не за наем. Горе-долу такива ще са разходите на Левски за едногодишния престой на Дени Алар. Междувременно излязоха подробности за това кой може да е новият краен защитник на столичани. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички