Полачек: В Левски треньорите само чакаха да сгреша, за да ме сменят


Полачек: В Левски треньорите само чакаха да сгреша, за да ме сменят
Снимка: Официален сайт на Левски

2073 0

Вратарят в Левски Мартин Полачек се оплака от ситуацията си в клуба пред словашка медия. Той разкри, че настоящият треньор Георги Дерменджиев не го брои за жив, а предишните наставници (Делио Роси и Славиша Стоянович, бел.ред.) само са го чакали да сгреши, за да му отнемат мястото в състава.

"Всичко започна добре. Още от първия мач ме сложиха на вратата и си заслужих похвали. А се конкурирах с капитана на Левски. С изключение на 3-4 мача, играх на ниво през цялата есен. Но през пролетта е различно. Откакто съм тук, трима треньори се смениха. Последният си дойде с вратар и ме прати да тренирам отделно. Сега съм в тежка битка. Може да се каже, че дори когато играех редовно, нямах твърда титулярна позиция на вратата. Имах чувството, че треньорите само чакаха да сгреша, за да ме сменят. Но въпреки това, аз ще продължа да се боря за мястото си. Не се предавам и съм положително настроен. Важното е, че съм здрав и се надявам на хубави неща", коментира стражът пред Sport.sk.

"ТЕРМИНАТОРА" ПОЛАЧЕК - ВЯРВАЩИЯТ ПСИХОЛОГ, КОЙТО РАЗУЗНАВА ВСЕКИ ПРОТИВНИК

Запитан дали съжалява за решението си да дойде на "Герена", Полачек заяви: "Животът е низ от решения и аз съм взел настоящото през миналото лято. Сега ще видим какво ще се случи през идното лято. Може би най-добре ще е да се реши моята ситуация. Например, много ми хареса в Полша, бих искал да се върна там, но никой не знае какво ще стане. Може и там да попадна на клуб, в който ще дойде нов треньор с нови виждания за вратарския пост. Ето сега в Левски - треньорът знае, че съм там, че тренирам, но не комуникираме изобщо. Всичко зависи от клуба какви планове ще има за мен. Аз си имам договор до 2021 г.".

Шампионът с Лудогорец Урош Голубович се изказа много критично за вратарските качества на Полачек. Вижте какво заяви в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички