Петър Хубчев записа поражение в неофициалния си дебют в Левски


Петър Хубчев записа поражение в неофициалния си дебют в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1465 0

Левски започна със загуба контролите в Австрия, като това бе и неофициалният дебют на Петър Хубчев. "Сините" загубиха с 0:1 от бразилския Ред Бул. Единственото попадение падна през първата част, когато Бруно Тубарао не остави шанс на Николай Михайлов.

Хубчев заложи само на един от новите - централния бранител Янис Каргас, който си партнираше с Нуно Рейш. Атаката бе водена от Мартин Д. Петков, подпомаган от Паулиньо и Станислав Иванов по крилата.

Единственият гол в мача падна в 26-та минута на мача, когато Бруно Тубарао изненада Михайлов с фалцов удар от далечно разстояние. Преди това Давиде Мариани стреля в страни по земя. През втората част за Левски влязоха Деян Иванов, Атанас Кабов и Станислав Костов, докато Янис Каргас, Станислав Иванов и Мартин Д. Петков напуснаха.

"Сините" започнаха доста активно второто полувреме и атакуваха, но до края на двубоя нови голове не паднаха, като най-добрият шанс бе за Ивайло Найденов, който можеше да изравни резултата и да предотврати "синьото" поражение. Той стреля с глава, но вратарят Деймисон отрази удара на младия футболист на Левски. Следващата контрола на Левски е срещу руския шампион Зенит на 25 юни от 19:00 ч. А каква е пълната програма за контролите на столичани - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички