Павел Панов: Гонзо ще успее начело на Левски


Павел Панов: Гонзо ще успее начело на Левски

1285 0

Легендата на Левски Павел Панов заяви, че "сините" нямат игрови стил и облик. Славният футболист на "сините" обаче изрази надежда, че с Гонзо като треньор отборът ще подобри представянето си.

Той смята, че решението на ръководството да се прибегне до треньорската смяна е правилно.

"Георги Иванов се връща на старата си позиция. Той беше с Пепе Мурсия в продължение на два месецаи то не само в официални мачове, а и по време на подготовката. През цялото това време Георги Иванов бе близо до Мурсия, така че щом ръководството е преценило да прави промяна, значи си има причина", заяви Панов пред "Тема Спорт".

"Не мога да дам мнение дали клубът се управлява правилно. На този етап играта на отбора не ми харесва. Все пак говорим за Левски, а не за някой обикновен отбор. В "синия" клуб критериите са много по-различни от тези на други места, много по-високи. Левски в момента няма облик, физиономия. Да се надяваме, че с Георги Иванов като треньор отборът ще подобри играта си. Все пак той не е от вчера в професията, понатрупа опит. Надявам се, че ще се справи с тежката задача да бъде треньор на Левски", завърши бившият нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички