Павел Колев се срещна с тарторите на агитката, отрекоха война срещу ръководството

Феновете на Левски са били категорични, че нямат вина за грозните сцени, които се разиграха по време на двубоя за Купата на България със Спартак (Варна). Клубът отнесе наказание да поеме щетите на стадиона в Балчик.

"Така ли ще продължаваме всеки мач?“, е попитал изпълнителният директор Павел Колев тарторите на Сектор Б, твърди вестник "Меридиан мач". Те са отвърнали, че този инцидент не е част от война срещу ръководството, както се опитват да изкарат някои.

Левски на голям минус заради фенските изцепки, въвеждат нови правила спрямо тях

В Левски ще въведат промени в пропускателния режим и престоя на трибуните на феновете. Целта на "синьото" ръководство е да се намалят глобите за ...

Още повече че преди срещата от агитката на Спартак са изпратили куп заплахи, че привържениците на Левски нямало да си изкарат добре в сряда. Дори са приканвали за организиран бой.

Според запознати още в четвъртък е имало и среща с управата, на която са присъствали и представители на НКП. Вижте в този материал какво плати клубът заради вандалските действия на свои фенове по време на мача със Славия.

Още по темата

Please select answer!