Павел Колев дава отговор на Левски след Коледа


Павел Колев дава отговор на Левски след Коледа
Снимка: БГНЕС

3275 0

Продължава да е неясно дали Левски ще има нов изпълнителен директор от новата 2019 година. Постът бе предложен на настоящия заместник-изпълнителен шеф на БФС Павел Колев. в края на ноември собственикът на “сините” Спас Русев анонсира, че от 1 януари 2019 година Колев ще заеме тази позиция в клуба, а Красимир Иванов ще бъде понижен до финансов директор.

Оттогава досега това бе единственото изказване на бизнесмена по темата, въпреки че се появиха достатъчно индикации, че Колев може и да не приеме предложението, а предварителният договор между двете страни, ако въобще е сключван такъв, да не влезе в сила. Бившият спортен журналист, който сега е и делегат на УЕФА, не е доволен от правомощията, които ще има. А така няма как хем да носи цялата отговорност, хем да е с “вързани ръце” по преструктурирането на клуба, според "Тема спорт".

Откакто на 21 ноември Спас Русев официално обяви предстоящото назначение, Колев така и не е направил коментар на темата. Очаква се да не го направи и през тази седмица. Изявление от него най-вероятно ще има след коледните празници и преди новогодишните.

Засега обаче вероятността Колев да напусне работата си в БФС изглежда все по-малко вероятна. И все пак, ако той приеме да се заеме с Левски, на “Герена” ще настъпят сериозни рокади още в първите работни дни на новата 2019 година. Сигурен за поста си в клуба няма да бъде никой.

В последните дни бе много горещо и около треньорския пост, след като спрягаха Славиша Стоянович за национален селекционер на Латвия. Ето какво сподели наставникът по този въпрос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички