Паулиньо разкри каква е голяма разлика със Стоянович и заяви: Мога да играя и нападател


Паулиньо разкри каква е голяма разлика със Стоянович и заяви: Мога да играя и нападател
Снимка: Официален сайт на Левски

1520 0

Един от най-важните футболисти на Левски Паулиньо преживя две контузии от началото на сезона и все още не може да се включи изцяло в срещите на "сините". Той сподели, че вече е възстановен, но все още не е готов за пълни 90 минути.

"След последната контрола се чувствах вече и по-добре физически. Не знам дали съм готов за пълни 90 минути, но мисля, че се подобри състоянието ми и вече съм напълно готов за игра. Много е хубаво да има качество в твоя отбор, защото това вдига и твоето равнище. Ние трябва да помагаме на Левски да печели своите мачове. Не е важно дали играе Кабрал, дали играе Обертан, дали аз. Ние може да играем и заедно на терена. Мога да играя по-напред, мога да играя и на двата фланга, а и зад нападателя. Мога да играя на всичките офанзивни позиции и нямам никакъв проблем с това", заяви Паулиньо пред "Дарик". 

Той говори и за разликата в атмосферата на клуба след напускането на Делио Роси и идването на Славиша Стоянович. "Мисля, че голямата разлика е в мотивацията. Сега тренираме по-мотивирано. Мисленето на футболистите се промени. Интензивността на тренировките се промени също. Ние тренираме по-интензивно и играем по-интензивно. Новият треньор дойде и това мотивира някои от футболистите, които не бяха така през миналата година. Не е вината във футболистите и предишния ни треньор. Просто новият треньор вкара огромна мотивация в целия клуб.

"Ние сме лидери, но знаем, че пътят който ни чака е много дълъг. Не трябва да мислим много напред във времето, а мач по мач. Сега идва мачът с Локомотив Пловдив, а после наред е следващата ни среща. Ако мислим за края на шампионата няма да е добре. Всеки мач трябва да ни е като финал и ще постигнем целите си".

Бразилецът сподели и за престоя си в България колко щастлив се чувсва тук със семейството си и малата си дъщеричка, която се роди в България. "Ние вкъщи се шегуваме, че тя е „бразулгара“. Много е добре всичко. Много добре се грижиха за нас в болницата. Искам да благодаря още веднъж на всички доктори. Благодарен съм на България и на Левски за тази възможност да бъда тук."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички