Паулиньо: Хубчев има големи изисквания към нас, не отстъпваме пред ЦСКА и Лудогорец


Паулиньо: Хубчев има големи изисквания към нас, не отстъпваме пред ЦСКА и Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Левски

6748 0

Футболистът на Левски - Паулиньо, спечели приза за най-добър играч за шестия кръг в efbet Лига. Бразилецът отбеляза две попадения срещу отбора на Витоша (Бистрица) за победата с 4:0. Звездата на "сините" заяви, че отборът ще гони задължителна победа у дома срещу Локомотив Пловдив в събота и допълни, че 26-кратните шампиони не отстъпват пред ЦСКА и Лудогорец.

"Ще бъде сложен мач за нас, но играем у дома и ще търсим трите точки. Именно заради това работим толкова сериозно тази седмица, за да търсим победа и да я постигнем. Целта ми е да вкарам възможно най-много голове и да помогна на терена, защото футболът е най-вече отборна игра", сподели Паулиньо.

"Петър Хубчев има по-големи изисквания към нас и иска да види максимума от нашите възможности. Не ни оставя дори за миг да помислим, че може да не се раздаваме на 100 процента. Работим и вървим по правилния път. Срещу по-малките отбори трябва да печелим задължително, за да играем със спокойствие и самочувствие срещу големите. Не отстъпваме на ЦСКА и Лудогорец. Имаме много добри футболисти и можем да ги победим. Готови сме да победим всеки един от отборите на върха, не виждам никакъв проблем", добави бразилското крило.

Той сподели, че миналият сезон е бил труден за него, тъй като постоянно  бе измъчван от контузии. Паулиньо отговори и дали трансферът на Давиде Мариани е допълнителен стимул за него: "Дали трансферът на Мариани ме стимулира? Винаги мисля за моята работа и това, което правя тук в Левски. Вярвам в съдбата и в това, че Господ е начертал път за всеки. Пожелавам успех на Давиде, а аз съм съсредоточен върху Левски. Другото - каквото Господ покаже".

По-рано се появи информация, че "сините" опитват да привлекат бранител от Бундеслигата - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички