Панайотов разкри: Левски не ме е търсил откакто се разделихме


Панайотов разкри: Левски не ме е търсил откакто се разделихме
Снимка: Оф. сайт на Левски

1206 0

Полузащитникът Васил Панайотов разкри, че от ръководството на Левски никой не го е търсил, откакто изигра последния си мач за клуба. Наскоро той премина в Черно море и днес направи първа тренировка с "моряците".

"Никой не ме е търсил от ръководството на Левски след последния мач. Разбира се, имах очаквания, защото по моя преценка направих един добър сезон. Щом така са преценили...Вече имам нов отбор и гледам само Черно море. Няма как да не съм благодарен на феновете на Левски, в последните 2 месеца те показаха огромно уважение към мен", коментира халфът, цитиран от "Дарик".

"Чувствам се добре на "Тича". Желанието ми е да се развивам като футболист и като човек. Идването ми в Черно море в никакъв случай не е крачка назад в кариерата ми, напротив. Всичко си зависи от мен. Вярвам, че ако се представям добре, ще мога да вървя още по-нагоре", допълни Панайотов.

Футболистът разкри, че желанието на варненския клуб да го има в състава и перспективата да работи с Илиан Илиев са го привлекли в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички