Пак старата песен: Левски и Жорди Гомес се разделят


Пак старата песен: Левски и Жорди Гомес се разделят
Снимка: БГНЕС

1661 0

Ръководството на Левски и халфът Жорди Гомес преговарят за раздяла. Очаква се тя да стане факт до края на месеца, пише "Тема Спорт". 33-годишният футболист пристигна на “Герена” преди година. Той бе несменяем титуляр - през 2017/18 записа 38 двубоя във всички турнири, в които отбеляза 5 гола.

Гомес бе човекът, който пропусна дузпа във финала срещу Славия за Купата на България, който в редовното време завърши 0:0, а впоследствие “сините” загубиха след удари от бялата точка.

През тази кампания Гомес също бе на терена във всички мачове - влезе като резерва единствено при равенството с Черно море, а в останалите бе титуляр. Той още не е открил головата си сметка, а онзи ден асистира на Станислав Костов при попадението на нападателя срещу Ботев (Враца).

Гомес обаче вероятно щеше да играе по-рядко, ако не бяха контузиите на Кали Тиам и Филипе Нашименто, както и ако Левски не бе изпуснал през лятото Роман Прохазка като свободен агент.

Испанецът бе и един от хората, които надигнаха глас в съблекалнята, след като шефовете забавиха възнагражденията на отбора.

От ръководството на клуба вече работят по привличането на нов халф. Освен да се вземе полузащитник, новият треньор Славиша Стоянович настоява и за привличането на бек и нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички