Отговорът на левскарите не закъсня: Вони на Литекс, та се не трае


Отговорът на левскарите не закъсня: Вони на Литекс, та се не трае
Снимка: БГНЕС

2226 0

Часове преди старта на дербито на българския футбол между Левски и ЦСКА, феновете на двата тима започнаха остри атаки по между си.

Двата най-успешни български отбора излизат един срещу друг в събота (21 октомври) от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски", като срещата ще може да следите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

По-рано днес "червените" фенове атакуваха остро "сините" си колеги с видео материал, а отговорът на 26-кратните шампиони не закъсня, като публикуваме материала без редакторска намеса:

Ние, левскарите, винаги сме ви припознавали. Кои точно сте вие, на трибуните, по улиците, в осакатените ви сърца и души, за нас никога не е имало съмнение. Прави сте, че какво пише в търговския регистър не е толкова важно. То касае само клуба. При вас клубът е преходно явление с различни проявления, към който сукалчетата ви се впиват и присламчват, когато инстинктивно уловят пиперливия мирис на тенекиена купа и леко ръждавелния аромат на полуфинал. Така свинската тения е оцеляла милиони години. Вие също не разочаровате. Кой точно е клубът ви не е толкова важно. За нас поне не е, а за вас, доказано, няма никакво значение. Вие сте паразити, а при паразита организмът е само злочест посредник. За клубът нещата са ясни и съмнения няма. Клубът е Литекс. Този път. Другият път ще е друг. От търговския регистър, през автобуса, съблекалнята и играчите, та чак до ложите. Вони на Литекс, та се не трае... От мозъка на Стойкас Стоилас, та до костите на Трифон Попов. Абсолютно Литекс! На трибуните обаче сте същите долни чорбари, измекяри и помияри. Поне този път бъдете разумни и внимателни с новия ви организъм. Да не вземе да обидите микренския исполин, та да тропне с късото си краче и да ви прати да биете камбаната за последно на църквата в Бялка, селяни прости. Литекс ще сте до време. Гнусни чорбари ще сте до гроб!

Пълни "сини" трибуни на стадион "Васил Левски" в събота! И не забравяйте, достойнството няма алтернатива! Само Левски завинаги!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички