От Левски са отказали да пуснат играчи под наем


От Левски са отказали да пуснат играчи под наем
Снимка: Официален сайт на Левски

2099 0

Левски няма да преотстъпва свои футболисти в други отбори. Причината е, че към момента треньорът Петър Хубчев разполага с малка група от футболисти.

Именно заради това клубът е отхвърлил няколко предложения от родни отбори, които искат Атанас Кабов, Ивайло Найденов, Илия Димитров и Деян Иванов. Първите двама играха под наем във Втора лига миналата кампания съответно в Царско село и Арда, пише "Меридиан мач". Двата клуба спечелиха промоция за елита, а сега също искат Кабов и Найденов в редиците си, но на този етап от „Герена“ не ги пускат.

Според запознати Левски все още е далеч от края на селекцията си и е възможно, след като трансферите приключат, клубът да промени решението си и да пусне Кабов, Найденов, Илия Димитров и Деян Иванов под наем до края на сезона.

Междувременно Хубчев бе максимално искрен след приключилата подготовка на отбора, като заяви, че не е сигурен, че отборът е готов за двубоите в Лига Европа. Ето какво заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички