От Левски отрекоха, че ще взимат вратаря на Ботев Пловдив


От Левски отрекоха, че ще взимат вратаря на Ботев Пловдив
Снимка: Официален сайт на Левски

1450 0

От ръководството на Левски опровергаха, че спряганите за нови попълнения Даниел Кайзер и Жуниор Мапуку, ще бъдат привлечени през лятото. Днес излезе информация, че "сините" са договорили вече вратаря на Ботев Пловдив и лятото ще се присъедини към тях.

"Това са инсинуации и откровени спекулации", информира Дарик радио, който се позовава на сериозен източник от „Герена“. Най-вероятно хора около Мапуку и Кайзер търсят вдигане на цената на футболистите на гърба на Левски.

Слуховете около Мапуку пък тръгнаха след няколко негови публикации в мрежата, чрез които намекна, че се връща на „Герена“. Колкото до Даниел Кайзер, той води усилени преговори с Ботев за нов договор, тъй като контрактът му изтича в края на сезона. Подобна е и ситуацията с Ники Михайлов в Левски, който няколко пъти намекна, че няма нищо против да остане на „Герена“. Ето какво заяви Ники Михайлов относно своето бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички