От Левски обявиха промяна, няма да отварят Сектор Б за последната контрола


От Левски обявиха промяна, няма да отварят Сектор Б за последната контрола
Снимка: БГНЕС

1191 0

Сектор Б на стадион "Георги Аспарухов" няма да бъде отворен за днешната контрола със Сливенешки герой, както бе съобщено първоначално, съобщиха от клуба. Причината е лошото време, а също така от Левски ще раздават и дъждобрани на привържениците.

Ето и цялото съобщение, поместено на официалния сайт:

Уважаеми привърженици, във връзка с влошените метеорологични условия в часовете преди контролата със Сливнишки герой и с оглед максималното удобство на всички посетители за достъп ще бъде отворен само Сектор „А“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов”.

Клубът е осигурил дъждобрани, които ще бъдат раздавани при необходимост на място в рамките на спортното съоръжение.

Мачът срещу Сливнишки герой е с начален час 17:30 часа. Привържениците ще могат да се настанят в Сектор „А“ при свободен вход, а в продажба в магазина ще са и официалните фланелки на новите попълнения в "сините" редици.

Символичната церемония по представянето на отбора ще се състои 15 минути преди началото на приятелската среща. За представителите на медиите е осигурен достъп до Сектор „А“ на съоръжението, като те ще имат право на заснемането на репортаж от двубоя.

Срещата между ЛЕВСКИ и Сливнишки герой ще бъде излъчвана на живо от клубната телевизия на „сините“ във фейсбук страницата на тима и официалния сайт.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички