От Левски напомниха: Днес е последният ден, в който ще има билети за мача с ЦСКА


От Левски напомниха: Днес е последният ден, в който ще има билети за мача с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

1852 0

От ръководството на Левски напомниха на своите фенове, че днес е последният ден, в който могат да си закупят билети за утрешната среща с ЦСКА. Тъй като двубоят е определен като висок риск от полицията, в деня на провеждането му няма да се продават пропуски пред стадиона.

Ето и какво написаха "сините":

Левскари, днес е последният ден, в който може да си закупите билети за мача с ЦСКА-София на каса. Двубоят е категоризиран като "високо рисков" и в деня на двубоя пропуски НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/. Двубоят от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига е на Националния стадион "Васил Левски" на 20 април (събота) от 17:15 часа."

Днес билети могат да бъдат закупени от касата пред сектор STRABAG на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов", която ще работи от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на "Арена Армеец", магазините на Office 1 и Orange.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.Феновете, които ще посетят срещата с деца, трябва да попълнят декларация, преди влизането в спортното съоръжение." "Сините" привърженици ще заемат своите места в секторите "В" и "Б". Цените на билетите са: Сектор "В" - 15 лева, Сектор "Б" - 10 лева.

По-рано днес се появи и информация, че "сините" са договорили първото си попълнение за лятото - ето кой е футболистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички