От "Герена" разкриха: Без Тунде за мача с Черно море


От "Герена" разкриха: Без Тунде за мача с Черно море
Снимка: Официален сайт "Левски"

650 0

Нови проблеми застигнаха треньора на "Левски" Стойчо Стоев преди мача с Черно море на "Тича". Те са свързани отново с атаката на отбора. Наставникът на "сините" няма да може да разчита за утрешния сблъсък на двама от централните си нападатели.

Аут от сметките са Джъстин Менголо и Бабатунде Адениджи. Първият цяла седмица се готви на облекчен режим, след като се контузи в мача с Лудогорец.

При Адениджи проблемът е документален. Нигериецът все още няма право да играе за "Левски", тъй като жълтата му карта не е пристигнала. От клуба обявили пред "7 дни спорт", че вероятността Тигъра да бъде картотекиран за мача утре е много малка.

Иначе Тунде тренира наравно със съотборниците си.

След проблемите с двамата чужденци Стоев остава само с Венци Христов напред. На "Герена" обаче засега са резервирани към бившия нападател на Берое. На "Герена" смятат, че към днешна дата Христов не може да реши проблемите в атака, тъй като не се намира във форма.

"Венци игра много слабо в Разград. Да се надяваме скоро да покаже за какво е взет в "Левски", тюхкат се от клуба. Те все пак са убедени, че нападателят ще се докаже в скоро време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички