Осмият в Турция се кани да отмъкне бек на Левски


Осмият в Турция се кани да отмъкне бек на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1816 0

Турският Коняспор се интересува от ляв бек на Левски, твърдят медии в страната. Те обаче не уточняват дали става дума за капитана Иван Горанов, или за резервата му Луи Нганиони. Коняспор е на осмо място в класирането и иска да подсили отбраната си през зимната пауза.

Французинът изигра само два мача за "сините" през есенния полусезон. Юношата на Лион не успя да се адаптира добре, въпреки че бе на ниво, когато му бе гласувано доверие. Твърди се, че той иска да си тръгне от "Герена". Ако наистина Нганиони държи да напусне, то "сините" едва ли ще му правят спънки. Може той вече да се е договорил с друг клуб и това да е причината да желае да се раздели с Левски. Иначе от "Герена" трудно биха се разделили с Иван Горанов, освен ако за него не пристигне наистина солидна оферта.

"СИНЯ" ЛЕГЕНДА РАЗКРИ ДВЕ ТРАНСФЕРНИ ЦЕЛИ НА ЛЕВСКИ В ПЪРВА ЛИГА

"Сините" вече са правили бизнес с Коняспор. В този клуб Левски продаде през лятото на 2017 година Мехди Бурабия. В момента приоритет за ръководството на тима от "Герена" е да успее да привлече капитана на Берое Мартин Райнов. Халфът е обвързан със старозагорци до лятото, а Левски иска да подпише предварителен договор с него и да направи така, че той да започне с тима още през зимата. Развитие по евентуален трансфер се очаква до 10 януари, когато отборът заминава на лагер в Кипър.

Вижте тук кой защитник от Първа лига искат да привлекат столичани. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички