Официално: От Милан отрязаха Левски за мача в чест на Гунди на 11-и август


Официално: От Милан отрязаха Левски за мача в чест на Гунди на 11-и август
Снимка: Официален сайт на Левски

3151 0

Очаквано или не, италианският гранд Милан няма да играе срещу Левски в мача по случай 75 години от рождението на Георги Аспарухов - Гунди. Причината очаквано се превърна двубоя на "росонерите" срещу Реал Мадрид за "Трофео Бернабеу", който беше обявен за 11-и август - датата, на която италианският гранд трябваше да излезе срещу Левски.

Воденият от Дженаро Гатузо отбор, който е на турне в САЩ до 5 август, е променил плановете си, като в деня, в който трябваше да пристигне в София, ще гостува на Реал Мадрид. Милан е поканен да участва на турнира "Трофео Бернабеу" по случай 60-годишнината от финала в Купата на Европейските шампионите между двата клуба през 1958 година, когато "кралете" печелят с 3:2.

Интересен факт е, че от около месец се знае, че именно Милан ще се изправи срещу Реал Мадрид за "Трофео Бернабеу". Информацията не беше официално, но единствено датата не беше изяснена, като се очакваше да е между турнето на "белия балет" в САЩ и мача за Суперкупата на Европа срещу Атлетико (Мадрид).

Организаторите от "Moko Solution" ще трябва да обяснят как се стигна до втория провал за двубоя, който очакват всички "сини" фенове. Припомняме, че Бока Хуниорс отказа да играе в иначе уговерения двубой, за който до момента има над 20 хиляди продадени или резервирани билети. Все пак е твърде вероятно Милан да пристигне в България, но през есента по време на мачовете на националните отбори. Тогава обаче "росонерите" ще са без куп от звездите си.

Ръководството на Левски може да е спокойно, тъй като клубът няма да претърпи финансови поражения, тъй като всички рекламни договори и всички преговори с участниците в събитието се водят от "Moko Solution". Билети със съперник Милан се продават в последните 12 дни, като дори фенклубът на Милан у нас успя да договори два сектора за привърженици на "росонерите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички