Обертан може да заиграе в клуб от топ 5 на Турция

Най-скъпият играч в историята на Левски Габриел Обертан ще има нов отбор в Турция. В петък стана ясно, че той няма да продължи в Ерзурумспор, който изпадна от елита на югоизточната ни съседка.

"Той иска да продължи кариерата си в Супер лиг. Обертан направи каквото можа за Ерзурум, но се оказа, че то не е било достатъчно. Сега търсим най-доброто решение", заяви мениджърът Фарук Пазарчъ, който го представлява в Турция.

Левски е продал Обертан за два пъти по-ниска сума от стойността му?

Бившата вече звезда на Левски Габриел Обертан няма да донесе големи приходи на "сините" със своя трансфер в турския Ерзурумспор. Оказва се, че в ...

Вчера стана ясно, че кандидат номер 1 за подписа му е Трабзонспор. Това потвърди лично президентът на клуба Ахмед Агаолу. "Има много играчи, които сме набелязали за привличане, но ще призная, че Обертан бе един от първите", заяви той, цитиран от "Меридиан мач".

Левски няма да получи процент от сделката, защото Обертан ще има правото да разтрогне с Ерзурумспор. Освен това се оказа, че той е избягал без пари от "Герена", след като е скъсал със "сините", пише изданието. Вижте в този материал огромната заплата, която Левски плащаше на офанзивния играч.

Още по темата

Please select answer!