Няма пост, на който Левски не би привлякъл нов футболист


Няма пост, на който Левски не би привлякъл нов футболист

1944 0

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев подчерта, че е изключително важно в състава да има конкуренция на всеки един пост. Бившият национален селекционер сподели, че дори не се сеща пост, на който да не искат да привлекат нов играч.

"Искам първо да се запозная с характерите на момчетата. Като футболисти имам представа. Постовете са много. Даже не се сещам на пост да не искаме да привлечем играч. Важно е да има конкуренция. Трудно е. Клубът е в оздравителен процес. Ние няма да имаме неограничени възможности за привличане на играчи. Но аз лично съм доволен от това, което можем да привлечем", заяви Хубчев.

"Знам пределно ясно къде сме. Знам, че тук време няма. Спомена се от ръководството, че няма да се търсят бързи резултати. Но аз им казах, че не им вярвам. Сега трябва повече себераздаване, повече тренировки, стегнато отношение в личния и професионалния живот, повече да сме заедно като отбор. Най-тежко е да убедим тези хора (играчите – бел. ред.). Дано в Австрия да са всички и да ги убедим, че трябва повече да тренират, трябва повече назад да се връщат“, допълни Хубчев.

Изпълнителният директор на "сините" Павел Колев пък допълни, че не искат да привличат на всяка цена нови играчи, защото конкуренцията представя всеки ден нови играчи. Всички в клуба са на мнение, че до трансфери ще се стигне, ако бъде наблюдаван на живо играчът и треньорският щаб да е сигурен, че го иска. " С практиката да се взимат нови играчи, само защото конкурентите взимат нови играчи, е свършено. Оттук-нататък ще се взимат играчи, само ако всички сме сигурни, че те наистина заслужават да дойдат в Левски, какъвто си го представяме, могат да помагат и печелят, Ако не отговарят, може и никого да не вземем. Разбирам, че феновете са разочаровани, че конкурентите на Левски всеки ден взимат нови играчи, но за нас е по-важно да вземем точните хора. И се надяваме до началото на лагера в Австрия на 18 юни някаква част от тези играчи, с които водим разговори и за които треньорите смятат, че ще свършат работа на отбора, да бъдат осигурени.

Също така стана ясно, че Левски ще се раздели с цял един отбор - ето кои напускат.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама