Ново 20: Огнянов не е футболист на Левски


Ново 20: Огнянов не е футболист на Левски
Снимка: BGNES

1899 0

Нова трансферна сага се развихря в българския футбол. Обявеният за ново попълнение на Левски изглежда все още е играч на Дунав, поне според директора на тима Ивайло Петков. 

По-рано днес във Facebook страницата си русенци пожелаха успех на Огнянов и обявиха раздялата с него, но сега снимката е изтрита.

"Антон Огнянов е футболист на Дунав, готви се с отбора и пътува с отбора за лагера в Турция”, заяви изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков пред "Дарик".

„Не знам от къде се появи тази информация. Да, имаме някаква договорка с Левски. Но самият футболист явно не може да договори личните си условия. В тази тема не влизаме. Двата клуба сме се разбрали. Ние сме се разбрали с Левски, остава футболистът на уточни личните си условия. Сега купуваме самолетни билети и той пътува с нас. Той е футболист на Дунав”, коментира още той.

"На този етап Антон Огнявов няма предложения от друг клуб”, отсече Ивайло Петков, а за Дунав добави: "Това е клуб, в който всичко, което е обещано се плаща до стотинка. Днес давахме заплатите за декември. Всичко сме изчистили".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички