Новият вратар на "Герена": Левски е сред най-големите предизвикателства на Балканите

Новият вратар в Левски - Милан Миятович, се изказа много ласкаво за своя настоящ клуб. Черногорецът призна, че е много доволен от трансфера си на "Герена" и посочи какви ще бъдат целите на "сините" през следващия сезон.

"Левски е много голям клуб, той е едно от най-големите предизвикателства на Балканите. Можете да сте сигурни в това. Затова и съм много доволен от този трансфер. Попаднах в много амбициозен клуб, а целта е да го върнем към старата му слава“, заяви Миятович пред "Sportklub.

Левски преговаря с двама вратари едновременно?

Левски ще осъществи в най-скоро време втори входящ трансфер, след като вчера привлече защитника Янис Каргас. Този път попълнението ще бъде вратар...

"Чакам с нетърпение мачовете от Лига Европа, както и битките за върха на класирането в първенството. Не би било най-правилното нещо аз да поставям и обявявам цели, но задачата е да спечелим трофеи. Надявам се, че ще вземем такива още през настоящия сезон“, допълни черногорският национал. Досега "сините" привлякоха трима чужденци, а едно от набелязаните български попълнения им се размина. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!