Новият в Левски си пожела титлата СЕГА и евроуспехи


Новият в Левски си пожела титлата СЕГА и евроуспехи
Снимка: Оф. сайт на Левски

1262 0

"В тима са привлечени много добри играчи и съм пределно мотивиран да се докажа и заедно да постигнем добри резултати. Искам да направим запомнящ се сезон". Това коментира новото попълнение на Левски Антони Белмонт в интервю за клубната телевизия, малко след като подписа своя договор със "сините".

Тази сутрин френският полузащитник подписа договор за три години с клуба, след което каза и първите си думи като играч на Левски.

"Изключително горд съм, че подписах с този голям клуб, знам, че това е един от най-големите и обичани отбори в страната и че в момента се гради боеспособен отбор", добави той.

Белмонт сподели, че е много щастлив, че ще работи с имена като Габриел Обертан и Делио Роси.

"Наличието на Обертан в тима ще помогне много за моята адаптация и бързо свикване с обстановката в тима. От друга страна това, че той е тук, е много важно за отбора, тъй като той е играч с доказани качества. Той ще ми помогне да се почувствам по-бързо част от състава. За мен ще бъде чест да играя рамо до рамо с него. Знам за Делио Роси от неговата работа в Италия. Той е отличен тактик и много отдаден на работата си специалист. Радвам се, че ще работя с него и съм убеден, че ще подобря качествата си под ръководството на този щаб. Това също е едно от нещата, които много ме мотивираха да стана част от Левски. С този треньор съм убеден, че ще постигнем много успехи", коментира той.

"В личен план си пожелавам постоянно да подобрявам своята игра и да изиграя колкото се може повече мача с Левски. Що се отнася до отбора, си пожелавам да станем шампиони още този сезон и след това да се класираме и да постигнем добри резултати е европейските турнири", допълни французинът.

Белмонт има 8 мача във френската Лига 1 и 17 във Втора дивизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички