Нов в Левски: Паулиньо няма място в този отбор


Нов в Левски: Паулиньо няма място в този отбор
Снимка: Оф. сайт на Левски

3461 0

Новото попълнение на Левски Давиде Мариани все повече свиква с атмосферата в клуба и с футбола в България. В много интересно интервю за агенция "Блиц" новият халф на "сините" се изказа изключително ласкаво за бразилския ас в отбора Паулиньо.

Мариани сподели, че не е гледал в детайли играчите в други отбори в България, но е изумен от бразилското острие в атаката на Левски. Нещо повече - той недоумява как може футболист с неговите качества да не играе в някой от големите отбори в Европа.

"Не познавам футболисти, които не са в Левски. Гледал съм мачовете на Лудогорец с Йънг Бойс и Базел, но не съм ги следил детайлно. Преди да дойда в Левски гледах видео с изявите на Паулиньо и бях впечатлен", сподели швейцарският лидер на халфовата линия в Левски.

"Той е невероятен играч и, честно казано, смятам, че не е за тук. Прекалено е добър и трябва да играе в някой от водещите европейски клубове. Но ще видим. След това видях какви играчи има тук - Жорди Гомес, Обертан... Прецених, че Левски е голям клуб и е добре за мен да се присъединя", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички