Нов трансфер на Герена: Младежки национал пристига в Левски през лятото


Нов трансфер на Герена: Младежки национал пристига в Левски през лятото
Снимка: БГНЕС

1823 0

Левски е много близо дo финализиране на пореден трансфер. Исканият от сините футболист обаче ще заиграе на „Герена" едва от лятото. Това е халфът на Септември и юношеския национален отбор Иван Тилев. Очаква се двата клуба да се разберат за цената на младока. Футболистът има контракт със Септември до 2020 година.

През настоящото първенство Тилев вече игра за два клуба. В началото на кампанията бе преотстъпен на втородивизионния Царско село. За този състав взе участие в две срещи. След завръщането на треньора Николай Митов, Тилев бе отзован. През есента полузащитникът бе на терена в Първа лига в 11 срещи, като в тях направи 2 асистенции. Иван е роден на 5 януари 1999 година. През миналата кампания той изигра 21 мача, в които вкара 1 гол. Така той помогна на Септември да спечели промоция за елита.

В същото време стана ясно, че Ал Гарафа е отборът от Катар, който е пожелал да привлече нападателя на Левски Жуниор Мапуку. Само преди дни този клуб направи сериозен трансферен удар, привличайки холандеца Уесли Снайдер от Ница. Както е известно, в последно време има доста информации за бъдещето на Черната сила. Най-сериозен до момента беше интересът на турския Елазъгспор. Дори в Турция твърдят, че таранът на сините има предварително споразумение с клуба. Левски обаче ще продаде конгоанеца само ако привлече още един нападател - в четвъртък сините взеха разтрогналия с благоевградския Пирин Станислав Костов.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички