Нов шеф и лоша новина обявяват в Левски на 14 август


Нов шеф и лоша новина обявяват в Левски на 14 август
Снимка: Официален сайт на Левски

2253 0

Левски ще има поне един нов шеф на 14 август. За тогава е насрочено Общо събрание на акционерите в клуба. Това бе обявено в Търговския регистър. В дневния ред са включени седем точки, като последната е свързана с промяна на състава на Надзорния съвет. Органът е от трима души. В момента в него са само двама - собственикът Спас Русев и синът му Евгени Русев. Третият - легендата на "сините" Кирил Ивков, обяви, че подава оставка.

"Не мога да ви кажа какви ще са промените в Надзорния съвет. Това не е информация за публична консумация", заяви изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов, цитиран от "Тема Спорт".

На Общото събрание трябва да бъдат приети финансовият отчет и докладът на одитора, извършил проверка на отчета. "Сините" си бяха поставили за задача да излязат на печалба през 2017 година. Това обаче явно не се е случило. В поканата за свикване на Общото събрание е описано като предложение "поради липса на печалба за 2017 г. Общото събрание на акционерите не взема решение за разпределение на печалба и попълване на фонд "Резервен" за 2017 година".

Очаква се до Общото събрание клубът да назначи спортно-технически директор. На „Герена" се надяват това лято да имат солидни приходи от пробив в евротурнирите. Собственикът Спас Русев вече обяви, че целта пред отбора е достигането на груповата фаза на Лига Европа.

В същото време стана ясно, че през следващата седмица клубът ще обяви цените на абонаментните карти и билетите за следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички