Николай Митов преди Вечното дерби: Целта ни може да е титла и Купа, а не да сме пред ЦСКА


Николай Митов преди Вечното дерби: Целта ни може да е титла и Купа, а не да сме пред ЦСКА
Снимка: БГНЕС

893 0

Треньорът на Левски Николай Митов даде пресконференция преди Вечното дерби с ЦСКА. Срещата е на 29 април (неделя) от 17:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

„Срещу всеки противник трябва да се действа различно. Познаваме се много добре двата тима, трудно може да се изненадаме. Важното е футболистите да покажат това, което тренираме. Важно е да има положения, да се излиза на ситуации. С Локо Пловдив влязоха пет от пет, с Дунав не влязоха за съжаление и затова се получи такъв резултат.

Вече има мачове като титуляр Станислав Иванов. Има мачове, играе, така че няма от какво да се притеснява. Важно е да има добро представяне, когато му се гласува доверие, за да може да израства. При младите е важно постоянството. Има качествата, само трябва да показва добра игра във всеки мач.

Това е един мач с ЦСКА. Не може да има Левски цел да е преди еди кой си отбор. Целта може да е титла и Купа. Естествено гледаме да сме по-напред, но мен ме интересува самият мач.

На облекчен режим са Веско Минев и Яблонски, но мисля, че днес ще тренират. До мача има време. Мач, в който искам нашият тим да покаже добра игра и естествено излизаме за победа. Пак играем със същия отбор, няма нищо различно. Вие ще кажете дали Левски е по-добър сега. Виждам, че се опитват футболистите, но искам още", сподели Николай Митов пред журналистите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички