Николай Митов: Недопустим гол, ще се раздадем на 200% в реванша


Николай Митов: Недопустим гол, ще се раздадем на 200% в реванша
Снимка: БГНЕС

1948 0

Старши треньорът на Левски Николай Митов изрази недоволството си от допуснатия гол във вратата на тима, който доведе до загубата на тима му с 1:0 при гостуването на Хайдук Сплит в първия мач от втори предварителен кръг на Лига Европа. 

Митов обаче обеща, че в реванша тимът му ще се раздаде на 200%, за да елиминира хърватите и да продължи напред.

"Шансовете преди реванша са 50 на 50. Изиграхме добър мач тази вечер. Получи се двуостър двубой, като реализирахме на 70% това, което бяхме замислили предварително. Не знам дали има, или няма нарушение за дузпата. За мен е недопустимо да допуснем такъв елементарен гол. И ние, но и те, разбира се, имаха своите атаки и възможности за гол. Оптимист съм и вярвам, че футболистите ще дадат 200% от себе си и ще играем за феновете.

Съжалявам за това, което се случи с нашите привърженици тук. Съжалявам и за това, че следващата седмица няма да са на стадиона. Ние обаче имаме нужда от тях. Нека ни подкрепят, тъй като в този момент са ни необходими. Това е пътят, убеден съм. Ще направим всичко възможно в следващата седмица да подобрим състоянието и представянето на отбора. Имаме нужда от търпение, но най-важното е да не повтаряме грешките си", коментира Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички