Николай Михайлов със съобщение за Петър Хубчев след повиквателната от Балъков

Николай Михайлов изненадващо получи повиквателна за националния отбор по футбол и наруши медийното си мълчание в последните месеци. Стражът, който има един-единствен мач за Левски през настоящата кампания, изрази задоволството си, че отново ще пази за България, но имаше важно съобщение за клубния си тим и треньора Петър Хубчев, който по думите на сина на президента на БФС Борислав Михайлов не му дава шанс. 

"Радвам се, че съм на "Герена", тъй като Левски е велик отбор. Израснал съм в Левски и имам специално чувство към клуба. Не съм щастлив обаче от факта, че не ми се дава шанс. Няма да продължавам по този начин. Искам да бъда от полза на любимия си отбор", категоричен беше Михайлов в интервю за онлайн портала "Gong". 

Три звезди на Левски са с контузии след мача с Ботев (Враца)

Трима футболисти на Левски са с контузии от двубоя с Ботев (Враца) (3:1), пише "Тема Спорт". Това са халфовете Филипе Нашименто и Франко Мазурек ...

Помолен да обясни по-подробно за собствената си ситуация в Левски, стражът беше лаконичен, като отказа да говори по-подробно. Той обаче обяви, че обещанията, дадени му при подписа на новия контракт, не са спасени. 

"Само ще кажа, че това, което ми беше обещано през лятото, не се случва. Не искам нищо повече да коментирам. Всеки си носи кръста. Така са решили, така се направили", сподели бившият играч на Твенте. 

Пълния състав на Красимир Балъков за мачовете на България срещу Черна гора и Англия вижте в тази статия

Още по темата

Please select answer!