Ники Митов прави "Биг Брадър" в Левски


Ники Митов прави "Биг Брадър" в Левски
Снимка: levski.bg

1352 0

Старши треньорът на Левски Николай Митов ще приближи максимално ДЮШ на клуба до първия отбор. Специалистът, образно казано, ще вкара младите таланти на "Герена", а и на "Раковски" в "Биг Брадър". Той ще ги подложи на постоянен мониторинг в следващите месеци, пише "Меридиан Мач".

Който от талантите покаже класа, ще бъде привикван веднага да тренира с първия отбор за известно време. Очаква се по този начин с Веско Минев и компания да се готвят десетки млади футболисти, за които Ники Митов смята, че имат светло бъдеще.

Настоящата политика на спортно-техническото ръководство на Левски, начело с директора Даниел Боримиров, е да се налагат собствени кадри в първия тим. Подобни планове имаха и всички предшественици на тандема Боримиров-Митов след Станимир Стоилов.

Те обаче повече говореха и почти нищо не свършиха в тази посока. Очаква се обаче сега да е различно и Левски наистина да погледне към школата си, защото треньорът и директорът не се страхуват да тръгнат по правилния, но много тежък път.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички