Ники Михайлов е готов да остане в Левски: Не съм дошъл за три месеца


Ники Михайлов е готов да остане в Левски: Не съм дошъл за три месеца
Снимка: Официален сайт на Левски

1204 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов сподели, че да носи фланелката на родния му клуб е специално усещане. Той призна, че мачът с Лудогорец не е бил никак добър за "сините", но се надява отборът да надгради в предстоящите двубои.

Усещането въобще да е играеш за Левски е много специално. Всеки мач, независимо срещу кой отбор играя, все пак играя пред любимите фенове, за любимия ми клуб, не деля мачовете на дербита, дали играя с ЦСКА или не. За мен всеки мач е специален, във всеки мач се чувствам добре. За мен бе привилегия да бъда капитан на Левски в мача със Славия, но това не е важното.

Важно е отборът да върви добре, да успяваме да надграждаме, да вървим в правилната посока и лека-полека да се стабилизират нещата, защото видяхте след няколко победи и скъсяване на дистанцията, еуфорията веднага се завърна сред нашите фенове. За съжаление, с Лудогорец не успяхме да направим добър мач и да успеем да скъсим още дистанцията. Но както казах, това е един мач от многото. Пистата е дълга. Тепърва имаме още два мача с тях (б.р.- Лудогорец) и с ЦСКА. В плейофите всеки може да загуби точки срещу всеки, така че важното е да играем добре, да надграждаме и да успява във всеки мач да взимаме максимума", заяви Михайлов пред "Дарик".

"Приземяване е силно казано. Това, че си бил три мача и има временна еуфория, ние винаги сме били здраво стъпили на земята. Аз го казах и преди мача с Лудогорец, щом последните седем години са шампиони, значи си има причина за това. Те са добър отбор, с добри играчи, добра структура. Ние няма какво да коментираме тях, гледаме себе си. Не играхме на нужното ниво. Поради някаква причина не отговорихме на агресията, която трябваше да бъде за домакински мач пред пълни трибуни. Една загуба, която се е случила, нетолкова добра игра. Няма какво да изпадаме в обяснителни режими, че кой знае какво се е случило. И те ще загубят точки до края. И те ще имат загубени мачове, както и ние, така и ЦСКА. Това са трите отбора, които се борят за първото място. Имаме преки двубои помежду си, така че трябва да се представим по-добре, ако наистина искаме в края на май да сме в близка дистанция до челото. За нас това е важно, другото е без значение. Лош ден, лош мач. Жалко за феновете, които направиха уникална атмосфера за нас футболистите. Европейски мач, в който привържениците заслужаваха да бъдат зарадвани", допълни още той.

Той коментира и ситуацията с договора си, който е до края на настоящия сезон. Аз го казах като подписах. Не съм дошъл тук за три месеца да изимитирам някакво присъствие и после да продължавам. В края на сезона трябва да седнем и да разговаряме. Откакто съм дошъл аз, всичко е различно – треньор, ръководители, собственик. Хората, които ме купиха, вече ги няма. Аз не мога да знам какво ще стане в края на сезона. Моята работа си я върша на терена, надявам се в края на сезона хората да са доволни и ръководителите, и да седнем да коментираме. Има опция за продължаване на контракта с 2 години, но пак казвам – не е важно какво ще стане лятото, а какво ще се случи дотогава. На каква позиция ще се намира Левски в края на май.

А кога ще дебютира най-новото попълнение на Левски - Еркебулан Сейдахмет - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички