Ники Михайлов: Радват ме сухата мрежа и победата, Левски е на правилния път


Ники Михайлов: Радват ме сухата мрежа и победата, Левски е на правилния път

1842 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов остана много дооволен от победата над ЦСКА в дербито, в което успя да запази мрежата си суха. Той бе избран за играч на мача, заради добрите си изяви, особено през второто полувреме.

"Тежък мач и за двата отбора, радвам се, че успяхме да отбележим и да запазим суха мрежа. Три важни точки за нас. Невероятни фенове, благодаря им, тази победа е за тях. Последния месец имаше доста катаклизми в отбора. Показахме себераздаване и с всеки мач стоим по-добре на терена. Имаше повече борба, не толкова футбол", допълни стражът.

Относно проблемите, които изпитваше през целия мач, Михайлов заяви: "Още в началото на мача разтегнах, утре ще стане ясно какво е, надявам се да е нещо малко и да съм готов за следващия мач. Без отбора няма как да успея. Героите днес са нашите фенове".

"През второто полувреме не ни достигна последният пас за втори гол. На полувремето не сме си говорили за ситуацията с Джеси, а за това, че трябва да отбележим втори гол. Гледаме мач за мач, надявам се на все по-добра игра, вървим добре и сме на правилния път", завърши вратарят. Междувременно дойдоха добри новини от лазарета на Левски. Вижте какви в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички