Наско "Бомбата" Сираков пак е най-смел и пак най-много знае


Наско "Бомбата" Сираков пак е най-смел и пак най-много знае

3144 0

Ах, колко лесно е да се плюе по хората! Особено когато по никакъв начин не си обвързан с тях. "Синята" легенда Наско Сираков е типичният пример как в ролята си на никакъв в даден клуб можеш да наговориш куп глупости, за да спечелиш симпатиите на фенове, които изживяват поредния си тежък миг на разочарование.

Наско Сираков реши да оплюе треньора Стойчо Стоев след загубата от Черно море за Купата на България. И, разбира се, понеже е "Единакът", веднага мнозина от "синьото" общество се хванаха на празните му приказки за "смели хора" на "Герена", за недопустимите "грешки" на треньора и т.н., и т.н.

Явно господин Сираков страда от липса на внимание напоследък и зажадня за "синята" любов, голям процент от която се изпари след глупостите за "двуседмичната" бомба. Някои може да не помнят, но преди две години надупилият се на "сините" фенове  Сираков обеща да хвърли "бомба", която щяла да взриви "синя" България. Също така обеща светли дни за "Левски"...

От това обещание минаха безброй много дни, месеци, че и години, а думите му се оказаха нищо повече от плосък PR ход за продажба на книгата му. Но някои фенове още боготворят г-н Сираков. Привърженици, които му простиха за нагъзването, простиха му за сафарито, за бомбата, за провала при "завръщането"... Всъщност, простиха му всичко, защото е легенда. Но той продължава да плюе ли, да плюе... и да пада ли, да пада в очите на изстрадалия "син" фен.

Като какъв оплюхте треньора Стойчо Стоев, господин Сираков? Нито сте на пост в "Левски", нито сте в съблекалнята, нито сте се вясвали на "Герена" напоследък. Едва ли сте гледали и някой мач на "сините" през последната година. Никакъв ви нямаше, а сега говорите ли, говорите... 

Стойчо Стоев ли е виновен, че Домовчийски не може да уцели вратата от 2 метра?  Стойчо Стоев ли е виновен, че има само един играч, който може да вкара топката във вратата от почти всяко положение? Стойчо Стоев ли е виновен, че пое разбита и разпасана команда, която никой не очакваше да изигра какъвто и да е значим мач през 2015 година?

Усмихнатия професор е единственият правилен ход (с изключение на Аниете и Бедоя) на настоящото ръководство на "Левски". Стйчо Стоев вкара стил на игра в отбор, който нямаше облик, нямаше... всъщност, нищо нямаше, няма какво да се изброява нататък. Стойчо Стоев вкара приятна атмосфера в отбора, победи Лудогорец, тушира бунтове за пари и отпрати единствения играч, който дръзна да развали тази атмосфера - Лукаш Гикиевич.

Господин Сираков, Стойчо Стоев е виновен само за едно - че "Левски" прилича на отбор през 2015 година. "Левски" има стил на игра. "Левски" има игрово бъдеще с този треньор. И в "Левски" трябва да са абсолютно наясно, че не трябва да пипат Стойчо Стоев.

А господин Сираков, при цялото ми уважение, да спре да говори само когато "Левски" пада и има бомби за хвърляне...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички