Много административни промени се очакват в Левски


Много административни промени се очакват в Левски
Снимка: БГНЕС

706 0

Нови хора се очаква да започнат работа в Левски до Нова година. Това важи както за оперативното ръководство, така и за по-нисшите кадри. Не е сигурен за работата си дори изпълнителният директор Красимир Иванов. Ясно е, че ще се обяви конкурс за човек на мястото на Диана Иванова, доскорошен втори изпълнителен директор.

Търси се нов маркетинг директор, който да работи на мястото на напусналия вече Асен Василев. В клуба искат максимално бързо и компетентно това звено да заработи на високи обороти, за да се поднесат на запалянковците най-много възможности за подаръци около Коледните и новогодишни празници. Паралелно с това вървят и непрекъснати кастинги за нови кадри в детско-юношеската школа. Важна дума по назначаването на треньори в академията ще имат Делио Роси и неговият италиански екип, информира "Тема спорт".

Единствено няма да се пипат юридическите дела на ПфК Левски. С тези въпроси отново се занимава екип на адвокат Иво Ивков, син на легендата Кирил Ивков, който в момента е член на надзорния съвет на клуба. Административната сграда на "Тодорини кукли" пък ще претърпи основен ремонт. В момента щаб-квартирата на Левски е в окаяно състояние.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички