Митрев: Разликата между нас и ЦСКА и Лудогорец не е реална


Митрев: Разликата между нас и ЦСКА и Лудогорец не е реална
Снимка: Официален сайт на Левски

1664 0

Вратарят и капитан на Левски Божидар Митрев бе много разочарован от загубата на своя тим от ЦСКА в днешното дерби. "Сините" допуснаха гол от статично положение в 85-ата минута на мача и загубиха, въпреки равностойната игра.

"Ясно бе, че статично положение ще реши мача. Явно ние не бяхме концентрирани. Искахме много победата и да докажем, че сме добър отбор. По-концентрираният отбор спечели. Теренът бе много лош, не се получаваше игра, само ритане на топката", коментира Митрев пред журналистите след загубата.

"Всички сме разочаровани, не само феновете. Искам да им се извиня и да им кажа "голямо благодаря", подкрепяха ни през целия мач, а даже и след него", допълни вратарят.

Запитан дали разликата между Левски и ЦСКА и Лудогорец е толкова голяма, колкото показва класирането - 13 точки, капитанът заяви:

"Не е толкова голяма разликата. При нас просто се получава едно непостоянство и това трябва да се подобри за един отбор с амбиции, какъвто сме ние".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички