Митрев: Бямхе мотивирани дори да стигнем до успеха


Митрев: Бямхе мотивирани дори да стигнем до успеха
Снимка: БГНЕС

3079 0

Капитанът на Левски Божидар Митрев сподели, че той и съотборниците му са били мотивирани да стигнат дори до победа в дербито от Първа лига с ЦСКА. Двата отбора не се победиха на националния стадион "Васил Левски", като срещата завърши 2:2.

"Наистина започнахме много зле. Даже цялото първо полувреме не стояхме добре. Жалко е, че всеки мач започваме така, но на полувремето проявихме характер. Излезнахме да ги победим. Изпуснахме още чисти положения, надиграхме ги. Поздравявам отбора за играта през втората част.

На почивката припомних, че много пъти Левски е обръщал ЦСКА от 0:2 до 3:2 и можем и сега да го постигнем.

Дузпата няма какво да я коментирам. Да, докоснах Каранга, щом съдията го е дал, значи има дузпа. От мен едва ли не се очаква и голове да вкарвам, но много хора ме подкрепиха през седмицата и благодаря. Бях разстроен след мача с Лудогорец, защото Левски загуби. Надявам се случката с ЦСКА и случилото се днес да обедини левскарите от сега до края. 

Много е важно как ще влезем в реванша за Купата. Трябва да играем футбол, да не пазим резултата и ако играем като през второто полувреме днес, няма да имаме проблем."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички