Митов обяви, че Левски няма да играе контрола през паузата


Митов обяви, че Левски няма да играе контрола през паузата
Снимка: Levski.bg

1021 0

Треньорът на Левски Николай Митов заяви, че няма отборът няма да има контрола в предстоящата пауза на шампионата. 

"Доволен съм, че идва дълга пауза, в която може да поработим. За съжаление няма да сме всички, защото имаме много национални състезатели в мъже, младежи и юноши. Няма го и Джереми Де Ноойер. Хубаво е, че ще мога да работя с останалите момчета. При положение, че сме 12 човека полеви футболисти, няма да правя контрола. Предпочитам да наблегнем на тренировките", заяви Митов пред "Дарик".

Наставникът говори и за отношението си спрямо юношите, които сега имат шанс да тренират с първия тим на Левски при отсъствието на толкова много играчи.

"Ще има тренировки, в които ще ги викам, но аз ги следя постоянно. Ходя и гледам техните мачове. Те имат двубои през седмицата, така че няма да ги ползвам плътно. По-добре е да си изиграят мачовете. Аз ги следя, но всичко зависи от тях. Винаги ще им дам шанс, но мястото трябва те да си го извоюват. Най-лесно е да даваме път на юношите, но когато не са готови... Трябва да покажат, че са готови за мъжкия отбор. Грешките се прощават при юношите, но те трябва да са готови, а ние ще ги поощряваме“, допълни треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички