Мишо Вълчев: Как пък един от 50 тарана не се хареса на Стойчо?!


Мишо Вълчев: Как пък един от 50 тарана не се хареса на Стойчо?!

1361 0

Легендарният нападател на "Левски" Михаил Вълчев изрази мнение по продължаващата сага с привличането на нов централен нападател в отбора. Вчера спортният шеф на "сините" Георги Иванов обяви, че клубът спира да търси таран на всяка цена.

"Ако "Левски" наистина не вземе централен нападател, ще бъде много зле. Има още време и все пак се надявам, че някой ще дойде на "Герена". Ако не се случи обаче, ще бъде много лошо. Много пъти сме си говорили, че на "Левски" му трябват не един, а двама нападатели. Разнотипни. Единият да бъде мощен таран, който да задържа топката, другият по-раздвижен, за да действа от задна позиция. А накрая няма да има нито един", коментира Вълчев пред "Меридиан мач".

"Доколкото четох, са гледали сигурно 50 нападатели. Как пък един не се хареса на Стойчо? През лятото взехме Диаби и Курдов, който дойде от Астана, а сега не харесал Кабананга. Не знам какъв тип футболист иска, но не е нормално от толкова много да не може да намери един, който да му допада. "Левски" има нужда от такъв играч. Не знам дали това е някакво оправдание при неуспех, някаква застраховка. Нищо чудно и това да е", добави легендата.

Запитан как ще играе "Левски" без нападател през пролетта, Мишо Вълчев заяви:

"Лошото е, че взехме крила, които няма да могат да центрират. Към кого да го правят, след като няма да има нападател отпред. Ще трябва да играем бърз футбол, по тревата, с много пасове, на контраатака. Това е добре при гостуване, но такъв подход на "Герена" няма как да ми хареса", завърши бившият нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички