Миланов: ЦСКА да се радва, че днес взе точка

Капитанът на Левски Живко Миланов бе видимо разочарован от равенството на неговия тим с ЦСКА. Двата отбора завършиха 2:2 на "Васил Левски". Ето какво каза лидерът на 26-кратните шампиони.

"Треньорът каза, че настроението ни е такова, сякаш сме изгубили. Трябва да вдигнем главите и да продължим. Тежко е, че поведохме с 2:0 и ни изравниха. Тактиката ни бе да пресираме високо през първата част, вкарахме два бързи гола, след което се дръпнахме назад. 

Левски реши, че е нокаутирал ЦСКА, но Люпко Петрович имаше последната дума

Левски имаше всички предпоставки най-накрая да надиграе тотално ЦСКА и да запише първа по-убедителна победа от години насам, но вместо това допус...

През втората част от наши две грешки успяха да ни изравнят. Знаехме, че ЦСКА има доста силни двама нападатели - Евандро и Али Соу. Опитахме да седим по-близко до тях, но вината си е наша. Трябваше просто да вкараме трети гол и да затворим мача. 

Чест му прави на Тиам, че има три тренировки за месеца, но игра днес почти цял мач. Нашименто също не е готов, но игра днес. 

Мисля, че в момента Левски е на прав път. Първи сме. ЦСКА могат да са щастливи, че взеха точка. Идва мачът с Лудогорец, да видим тогава какво ще стане."

Ето как Петър Хубчев коментира равенството 2:2 между ЦСКА и Левски.

Още по темата

Please select answer!