Миланов: Срамота! Обстановката на Герена не е добра


Миланов: Срамота! Обстановката на Герена не е добра
Снимка: Официален сайт на Левски

4860 0

Защитникът на Левски Живко Миланов изрази недоволството си от загубата на "сините" от Лудогорец в голямото дерби с 0:2. Срещата от Първа лига днес се игра пред пълните трибуни на "Георги Аспарухов", като за крайният бранител продукцията на неговия тим е била срамна за феновете, които са изпълнили стадиона.

"Отдавам поражението на слабата игра! Лудогорец ни надигра по всички показатели, трябва да сме реалисти. Срамно и обидно е пред тези хора, които бяха на трибуните. Чувствам се нормално, вече съм напълно готов за игра. Днес играх десетина минути, надявам се занапред да играя повече. Имахме доста голям респект към Лудогорец, на "Герена" не би трябвало да бъде така. Изключително слаб мач! Гледаме напред, трябва да се учим от грешките си.

Може би наистина бяха пренавити момчетата от многото хора на стадиона. Обстановката не е добра на "Герена", щом Левски е на трето място. Има нов собственик, има сигурност, надявам се в бъдеще да сме по-напред в класирането. Тези хора чакат победи, това е. Надявам се да наваксаме точките на Лудогорец, доста са осем точки, с тази игра няма как да стане. Трябва да гледаме собствената си кошара", сподели след края на мача Живко Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички