Миланов: Ако така се дава жълт картон, трябва да си изгонен още в 10-ата минута


Миланов: Ако така се дава жълт картон, трябва да си изгонен още в 10-ата минута
Снимка: Официален сайт на Левски

4309 0

Капитанът на Левски Живко Миланов сподели виждането си за загубата на "сините" от АЕК Ларнака с 3:0 в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа. Защитникът бе изгонен още през първото полувреме с доста съмнителен втори жълт картон, което доведе до тежкото поражение за столичния тим.

„Не е имало провокация. Посегнах за топката, не го ударих, но получих втори жълт. За мен няма жълт. Ако така се дава картон то още в 10-та трябва да си с червен. Реферът изобщо не даде фаул, страничният му даде сигнал да ме изгони. Второто полувреме стана много тежко след това.

След два дена имаме мач отново, гледаме напред, нормално е във футбола. Щом сме загубили и съм получил червен картон е нормално да съм унил. Извинявам се, че съотборниците останаха с човек по-малко. Това беше ключовия момент, през първото поувреме стояхме доста по-добре.

Отборът играе добре от началото на сезона, играем атакуващо. Надявам се да продължим за напред така. Трудно ще е да обърнем, но във футбол няма невъзможни неща, така че ще видим какво ще стане. Първо трябва да мислим за мача с Ботев“, заяви Живко Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички