Михайлов разкри притеснени ли са в БФС от дълговете на Левски


Михайлов разкри притеснени ли са в БФС от дълговете на Левски

1147 0

Във футбола се работи сериозно, увери босът на БФС

Президентът на БФС Борислав Михайлов опроверга информацията, че членовете на Изпълкома на централата са притеснени от размера на дълговете на отборите в Първа професионална лига.

"Не знаем какви са дълговете на Левски. Ако един отбор има дългове, разбираме за тях от комисията, която се занимава с това нещо. Към момента нямаме информация какво е състоянието на нито един от отборите. Ще стане ясно към 31 януари и към май месец, когато се получават лицензите", заяви Михайлов пред bTV.

Той направи равносметка за изминалата 2016 г. за футбола и за страната.

"Беше трудна година, както за футбола, така и за цялата страна и за целия спорт, но имаше и много хубави моменти. Във футбола се работи сериозно, както на клубно ниво, така и на национално, най-вече в инфраструктурата".

"Надявам се тази година да бъде по-успешна. Оптимист съм за 2017 г. Футболистите ги знаете всичките, треньорите са нови. Надявам се да се справим срещу наистина много силни съперници. Момчетата трябва да покажат най-доброто от себе си, за да зарадват публиката", категоричен бе той.

Президентът на БФС говори и за новата база на националния тим в София.

"Беше много трудно да се построи тази база. Тя е мечта за много поколения футболисти. Аз се радвам, че успяхме да го направим точно ние и на това място. Оттук нататък трябва да я напълним със съдържание – дечица, момчета, момиченца, мъжки отбор, младежки отбор… Тогава вече ще се види отстрани смисъла на тази инвестиция", завърши Михайлов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички